Wysłany: 2007-09-30, 14:38 Reklama Twojej strony na forumszosowe.org
Nieaktualne.
Jesli ktoś z Was ma chęć do wymiany reklam z forumszosowe.org proszę pisać o tym w tym temacie.
Jakie strony akceptujemy? Wszystkie, jeśli tylko strona jako całość "wygląda" i nie posiada treści, które mi się nie spodobają Linki do stron pojawią się POD stopką forum. Przy okazji podawania adresu proszę napisać krótki opis strony, który można wrzucić do taga 'alt'. Mogę odmówić reklamowania strony bez podania konkretnych przyczyn
W zamian oczekujemy reklamy forumszosowe.org na stronie głównej danego serwisu (bo i my na głównej wyświetlamy).
Bardzo chętnie bym wszedł w ten program wzajemnego wspierania się.
Moja strona to http://karbonkrieg.ovh.org/
FS mam w linkach, ale wstawie Wasz baner na index.
Witam ! Ja jestem waszą propozycją zamiany bannerami zainteresowany. Reklama nie będzie w stopce forum na pewno a zresztą zaraz będziecie mogli zobaczyć bo dam wasz banner mam nadzieję ze mój również zaistnieje na waszej stronie o to link
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum