Czytam tak o tych temperaturach, które podajecie ... jakieś -9, -11 ... To jednak u mnie na północy jest, w przeciwieństwie do reszty kraju, całkiem eleganckie przedwiośnie z temperaturami do max -5 w nocy, a za dnia (tak jak teraz) 0
_________________ Go Hard Or Go Home
nick Pomógł: 20 razy Wiek: 62 Posty: 629 Skąd: krakow
Oj bardzo bardzo ciężko. Nawet 40 stopni nie trzeba. Jeździłem góralem po niby dżungli przy nieco ponad 30 stopniach i po 10 minutach musiałem zdjąć koszulkę i ją dosłownie wyżąć. Byłem w szoku. Nie mówiąc już o ilości płynów jaką pochłaniałem. Pamiętaj, bo nawet nie zauważysz jak się odwodnisz. No ale wrażenia bezcenne.
Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Posty: 776 Skąd: Kraków/Częstochowa
Wysłany: 2010-03-10, 08:50
SPIKE napisał/a:
Ale dobrze, wymrozi wszelkie zarazy, rolnikom pola i będzie git
SPIKE akuratnie to nie sprzyja rolnikom bo to co ozime i zdążyło wyrosnąć po prostu przemarznie i wiele być z tego nie musi... pamiętajmy, że mrozy tej zimy już też zaliczyliśmy więc wszystko co miało być już było więc Zimo wypier***
Co do mrozów to patrzyłem wczoraj w długoterminową pogodą i szacuje się tam mrozy w dzień jeszcze przez ok 2 tyg więc coś mnie chce rozerwać bo trenażer już nudzi... zwłaszcza, że człowiek by chciał już klepać te kilometry a sprzętu nawet nie ma...
Pomógł: 3 razy Wiek: 29 Posty: 132 Skąd: Małopolska ok.Gorlic
Wysłany: 2010-03-10, 17:20
kobrys napisał/a:
Co do mrozów to patrzyłem wczoraj w długoterminową pogodą i szacuje się tam mrozy w dzień jeszcze przez ok 2 tyg więc coś mnie chce rozerwać bo trenażer już nudzi... zwłaszcza, że człowiek by chciał już klepać te kilometry
Dokładnie z tymi mrozami może sie sprawdzić bo dzisiaj jest tzw dzień 40 męczenników i jaka w ten dzien pogoda to taka sama mniej wiecej przez nast iles tam dni nie pamietam ile dokładnie, mam nadz ze sie nie sprawdzi. Też mi sie już trenażer nudzi Kto lubi jezdzić w taka pogode to jezdzi ja chce min +8 na szose.
Oby do wiosny.
Wysłany: 2010-03-10, 18:40
Na razie ,coś tej wiosny nie widać wczoraj było u mnie w nocy -26 dzisiaj rano -28
i dlatego powróciłem do biegania w lesie szosa jeszcze biała i śniegu bardzo dużo
więc za kilka dni znów pośmigam góralem jak to czyniłem przez całą zimę
na szosówce pośmigam pewnie od kwietnia ,zresztą jeszcze nie dotarła moja rama z USA
więc na szaleństwo jeszcze przyjdzie czas .
Wysłany: 2010-03-10, 18:45
a u mnie dziś było +8*C :D:D powoli zaczynają łatać dziury, coraz czystsze drogi, tylko olej w głowach niektórych kierowców zamarzł nawet przy tak "wysokich temp."
Wysłany: 2010-03-10, 21:56
Powiem dziś po Kujawsku... Marudzita, że zima wom zbrzydła. Patrzta lepi na te dubre struny, które ta pora roku nom przyniesła. Zatem wypleniła robactwo wszelakiej maści, i oziminę lepi przetrzymoć zdoławszy na wiosne wzorowij przygotowała. A jo som jako Arnoldzik z aury takowyj zadowolony bom mioł wincyj czosu na hobby z rowerym związone. A teroz wiosna i w polu łorać trza a skiby rowerym w radło zaopatrzunym siem cheba nie do. Ale pewnikiem momy chopy wiosne za pasym i trza siem cieszyć. Pozdrowiom wszystkich, które z rowerym za pan brat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum