Witam !!!
Jestem nowy na forum. Jak zrobi się cieplej chętnie ustawiłbym się z kimś na jakieś jeżdżenie(niestety ma tylko letnie ciuchy rowerowe). Jestem z sadyby.
Mam speca allleza 09. Jeździłem troche w zeszłym sezonie (ok 1000km) tylko sam.
pozdrawiam.
Panowie.....i ja też jak tylko dojdę do siebie i troszke sie rozruszam to będe Was sie pilnował....Jak już pisałem wcześniej jestem z Wawra ( Wał Miedzeszyński) i najczęściej walę na Powsin mostem siekierkowskim i przez Sadybe dalej, tak już jakoś spodobały mi się tamte rewiry Czasem odbijałem na Belwederską, Agrykolę itd........Pozdr. Jacek
Gibnąłem dzisiaj w tamtym kierunku ale jak dla mnie to za ekstremalnie. Co prawda słońce świeci ale silny wiatr i -2 st dają w dupę.
Ale z drugiej strony cala zima ostro przepracowana i zrzutka wagi aż chciało mi się latać momentami... :D
Siema...w jakich godzinach i w jakie strony jeździcie w ciągu tygodnia ?? Ja jeżdże w tygodniu ale częściej to widze na MTB niż na szosach. I jest ktoś chętny na wypad w ciągu najbliższych 3 dni ?? w stronę Leszna lub inne rejony ??
Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Posty: 397 Skąd: Obecnie - Szanghaj
Wysłany: 2010-03-10, 01:12
Ciężko powiedzieć... w moim przypadku jest to zależne od kilku czynników i równie dobrze mogę mieć czas w środę, w czwartek przed południem co i w piątek przed 17.
Nie ma reguły.
_________________ Gdy jadę pustą drogą
oprócz wiatru tylko
niebo ziemia i ja
witam, jak ktoś chętny na jakiś spokojny rozjazd w piątek przed południem to zapraszam, myślę, że kilka osób się zbierze, trasa do ustalenia i tempo też :)
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Posty: 450 Skąd: Siedlce/W-wa-Bemowo
Wysłany: 2010-03-10, 19:04
lecter napisał/a:
witam, jak ktoś chętny na jakiś spokojny rozjazd w piątek przed południem to zapraszam, myślę, że kilka osób się zbierze, trasa do ustalenia i tempo też :)
Ja bardzo bardzo chętnie ale o 11:25 kończę wf więc dopiero o 12 bym mógł się ustawić:/
_________________ Komentarz może zawierać śladowe ilości błędów ortograficznych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum